Sovmorgon.

Jag har min första riktigt långa sovmorgon, helt utan krav på att gå upp, på arton dagar. Kanske är det därför jag vaknar klockan fem. Men det gör inget, det är bara att se på tv, äta frukost, och somna om! I soffan! Skönt att jag har en soffa här nu som jag får plats i.
Har inga större planer. Mest små. Läsa gestaltlitteratur. Fundera på vad som står. Inte bara svälja. Duscha. Dammsuga. Städa. Laga mat. Ta bort en matta. Leta efter saker. Tvätta bilen. Vara. Göra det jag vill. Plantera. Lära mig macens bildprogram. (Inte så himla kul)
Hm… vad ska jag göra först? Jo, se på katten som sover nöjd. Vad skulle jag göra utan honom?

2 svar på ”Sovmorgon.

  1. Også i solbeskinnede Syddanmark har det và¦ret sovemorgen, helt til kl.7. Jeg plejer at blive và¦kket kl.5 af avisbuddets knallert. Han må have và¦ret på cykel her til morgen!

  2. Jaså, det är södra Danmark som har tagit solen idag! Jag fick bara låna den en stund och det var härligt varmt då. Nu är det kallare, mulet och det har regnat.
    Jag slumrar visst på soffan mest hela dagen. Det kan jag gott behöva. Inga tidningsbud stör. Ingen stör. Här är det lugnt.
    Tack för kommentaren. Jag läser din blogg mest varje dag och begrundar dina ord. Och mumsar Anton Berg-choklad när jag har någon. Har en hel låda H.C. Andersen-praliner hemma.
    Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.