Fantastiskt bra!

Jag är så glad nu. Jag är framme i mitt besvärliga älskade hus i Norrland och avloppet inne är bytt och nästan klart. En till avloppsbrunn ska sättas in och det sista cementeras igen. Ute ska det grävas och bli fint med den moderna anslutningen som också finns. Å, så skönt!!! Jag har verkligen längtat efter det här. Det hör till människans grundläggande behov att ha rent vatten och avlopp. Och mat. Och värme. Och tak över huvudet. Det är Maslows behovspyramid i ett nötskal över det.
Och tänk att jag går gestaltterapeututbildningen med. Min dröm!
Och jag har ett jobb som jag älskar. Idag har jag sprudlat som bubblig champagne där och mått bra.
Och så är det nästa nivå att komma till sen då. Något med omsorg och närhet. Dit är det låååååångt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.