För stort! Har plats! Till vad?

Sista dagen på lovet. Bra att jag är hemma och kan ta tag i det som ska göras till i morgon. Ska börja med lekarbetet igen på nya jobbet. Nytt och nytt… snart i tre år har jag varit här.
Det är mycket som ska ställas i ordning. Jag har köpt nya dockor. Fixat spadar till sandlådorna. Glömt att köpa staket, det kan jag fixa idag kanske. Och dessutom ska jag berätta om metoden för mina kollegor på onsdag. Undrar om jag minns hur man gör.. hm… ja, jo, minnet vaknar väl efter ett tag.
Jag har rensat i påsklådan. Det var på tiden. 25 år gammalt påskjox har jag sorterat och slängt. Ordning och reda där nu och lådan har blivit för stor.
För stor var också sängen. Jag bytte tillbaka till min 80 cm-säng. Den är däremot för liten. Det känns som jag ligger i en koj, kan knappt röra mig där, jag är van att bre ut mig. Men den är mjuk och skön i alla fall.
För stort är också huset i norr och min lägenhet. De behöver fyllas. Av vad? Barnbarnsfötter kanske? Jag ser fram emot det med stor glädje. Tänk att jag ska bli farmor!
Jag har en annan plan med. Får se hur det går med det. Igår var jag mer eller mindre euforisk, äntligen föll en bit på plats. Idag ser jag att det är mycket arbete som krävs och jag är ju så lat! Det går inte riktigt ihop då. Att TRO på min WEJ blir viktigt då.

4 svar på ”För stort! Har plats! Till vad?

  1. Tack! Å, det är lååång tid kvar. Vågar knappt tänka på tiden förrän det är dags, till vintern ungefär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.