Nostalgi!

Vi åker norrut till landet, fredag kväll och har bilen full av saker från vinden och ett serveringsbord som inte får plats i nya lägenheten ännu. Det är lite spännande att upptäcka vad vi har på vinden. Det mesta har stått där i tjugo år utan att vara saknat. En del har farit illa av vinterns kyla och fukt och blivit skeva. Mycket saker är från barnens barndom och både Leif och jag har svårt att kasta bort sånt. Bäst att Mike och Astrid får titta igenom lådorna själva och avgöra vad som ska bort och vad som ska bli kvar till nästa generation. En del saker sparar vi direkt, som kulramen, Mickes baggy-bil, lära-gåvagnen. Mina gamla tidningar från 70-talet finns kvar i bra skick, men vad ska jag med flera årgångar av Folket i Bild/Kulturfront till? Kult? Ska säljas? Eller slängas? Eller sparas i trettiofem år till? Hm! Det tål att tänkas på. Jag vet inte än. För Leif är det glasklart: släng!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.