Bortkopplad eller avkopplad?

Jag sitter på landet och skriver. Det är lördagskväll och det regnar. Leif har lagt sig. Jag är för pigg ännu för att sova. Och för trött för att sätta igång med något projekt i huset. En del saker skriker till mig: Måla här! Sätt mosaik runt badrumsdörren där! Gräv ner växterna NU! Och ändå så händer ingenting. Jag bara är. Tänker. Äter. Sover. Skriver. Vi har varit hos grannarna på god middag. Vi skulle lagat mat ihop. Så ringde de till oss när det var dags att komma över. Vi hörde inte telefonen. De ringde mobilerna. Ingen svarade. De var på vippen att bli riktigt sura på oss, när vi äntligen kom. Vi hade sovit middag och hade inte hört ett dugg. Så kan det gå! Så avkopplande kan det vara här. I morgon däremot, då ska jag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.