Möblera om?

Hm… Varför inte börja våren med att möblera om lite? Jag kan ju flytta min breda säng till gästrummet och ta den smala sängen där till mitt sovrum. Jag har ingen användning för en bred säng. Men mina gäster kan behöva det.
En annan idé är att flytta upp den gamla soffan till Norrland och köpa en ny soffa hit. Eller slänga den gamla soffan och köpa två nya soffor? Nej, det blir för dyrt.
Putsa fönster så jag kan se ut bättre kan vara bra. Gå ut och vara i våren med. Göra en ny morgonordning med klapp och musik. Tja, det kan gå. Det är alltid bra att hålla ordning och göra fint omkring mig och att pyssla om mig själv, har jag tänkt bli bättre på. Ett steg i taget bara. Jag har inte tänkt att sluta tröstäta än bara. Jag behöver den just nu. Trösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.