Höst!

Idag är jag uppe tidigt som vanligt här på landet. Varför ska man sova när dagen vaknar? Det är mulet och jag hör lite fåglar som låter.
Vi har lite att göra idag men samtidigt så tänker jag att inget är ett måste. Jo, att ha hit elektrikern idag är bra förresten. Han ska dra ledningar i gästrummet, så vi får ljus och värme där i vinter. Och att ta upp lite potatis ur landet är också bra. Jag ska åka till affären och köpa fönsterisolering med till innanfönstren, som ska sättas tillbaka snart. Elbasen ska hem. Symaskinen likaså.
Hem ska vi idag. Hem och jobba. Nu börjar jag ordentligt med lektioner i morgon. Det blir roligt att se skolbarnen igen, i vardagslivets uppgjorda schema. Igår var det sommar. Idag är det höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.