Söndagsplaner!

Det här blir en vit söndag, både i mitt inre och i naturen ute. Kanske inte en stilla söndag bara. Vi ska till stan och se på en konstutställning. Det är en på jobbet som målar tavlor och två andra, som har utställning ihop. Sedan åker vi till Micke som ska bjuda på fika. Det ser jag fram emot. Jag tror vi får semlor, årets första i så fall för oss.
Det är nog inte svårt att hitta på annat att göra heller, sitta framför datorn och skriva klart en stor lista, sjunga, öva in en stämma till S:t Eskilsmässan, se på min inspelade video om Joni Mitchell, det som gick på sista Musikbyrån på tv. Helt enkelt underbart att se och lyssna på henne en hel timme! ”You said: ’Love is touching souls.’ Surely you touched mine, ’cause part of you pours out of me in these lines from time to time. Oh, you´re in my blood, like holy wine. You taste so bitter and so sweet, oh, I could drink a case of you darling, and I would still be on my feet, I would still be on my feet.” Ja, hennes ord finns i mig, bara att plocka fram… Från albumet Blue av Joni Mitchell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.