Ingemar Strandh

Vi var och tittade på tavlor idag. Fatbursgruppen, där Ingemar från mitt jobb är med i, har utställning hela veckan.
Det är så märkligt att bakom våra jobb-jag, så finns det ibland helt andra kvaliteter gömda, som vi inte alltid delar med oss av. När vi , som Ingemar, visar upp andra sidor av oss själva, så blir vi mer. Mycket mer! Helt fantastisk är den här tavlan som har så små fina detaljer, bäst tycker jag om skuggan. Tavlan heter Katarina, som jag antar är stadsdelen Katarina i Stockholm. Ingemar har gett mig lov att visa tavlan här. Tack!
Foto: Diana Göransson
ingemars tavla

2 svar på ”Ingemar Strandh

  1. Hej, Dana!

    Jag vill bara skicka en hälsning och önska en trevlig påsk!

    Ingemar

  2. Hej Ingemar! Vad kul att höra från dig. Hoppas att allt är bra. Glad påsk, du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.