februari…

Äntligen känns det att vi går mot ljusare tider. När klockan ringer på morgonen är det lättare att gå upp och när jag kommer till skolan är det faktiskt ljust ute. Skönt! Tulpanerna är billigare nu. Det är bara fyra veckor mellan januarilönen och februarilönen. Julen är nästan bortplockad, bara lådorna står kvar i väntan på att bäras bort till förvaringsplatsen. Det är rätt säsong för semlor. Och ända fram till påsk kan man med gott samvete frossa, om man nu vill det. Viktväktare vill inte gärna det. Jag nöjer mig med en eller två och en är redan äten. Det är bara tre och en halv vecka kvar till sportlovet. Solen kan börja värma – fast det är inte så bra att vara ute i den nu då, med tanke på ozonskiktet. Ja, det finns säkert fler bra saker som händer i februari, men just nu kommer jag inte på mer. Ska iväg och sjunga nu! Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.