Posten!

Kan man lite på Posten eller inte? Det är frågan. Jag tycker om Posten som institution. Leffe har varit postis och hans far likaså. Jag har alltid tyckt att Posten är bäst och när jag har fått paket med bussgods känner jag mig som en svikare. Jag har aldrig skickat brev med privat postfirma. Så i november skulle jag fått paket med posten. Men det kom ju aldrig. Jag väntade och väntade och frågade efter var det kunde vara. Ingen visste. Så plötsligt igår var det ett paket hemma. Jag öppnade det och fann två assietter. Då hade jag hunnit glömma att jag köpt dem i höstas. Sen kom jag på att detta måste vara paketet som varit på vift. Jag tänker att visst kan man lita på Posten. Den kommer alltid fram, eller hur! Bättre sent än aldrig! eller Bättre aldrig än sent? Jag håller på det första absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.