Söndagsfrost.

morgon

Det var en stilla och rodnande söndagsmorgon idag, med vacker frost på träden.
Jag ska åka hem ikväll. Mitt hus ska bli nerkylt igen. Sova sin törnrosasömn. Och så kommer jag väcka det med en kyss, sen framåt jul igen. Planen är att fira jul här. Får se om jag klarar det. Har aldrig varit här under juldagarna. Kanske kan jag ha gran här med.

2 svar på ”Söndagsfrost.

  1. Välkommen hem – du är väl hemma vid det här laget. Stockholm är fint också…Är Kisse med?

  2. Tack! Ja, nu är jag hemma igen. Kisse har varit duktig och suttit många timmar i sin bur i bilen. Nu har han fått god skinka och vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.