Bilkörning i mörker.

Jag är hemma efter en lång bilfärd från landet. Jag har blivit för gammal för att sitta och köra i mörkret känns det som. På motorvägen går det bra, men på den trefiliga vägen med omväxlande en och två filer är det bara för hemskt att köra. Det är smalt på den enfiliga sträckan och ljusen från bilarna på andra sidan bländar konstant. Har jag en bil framför mig så blir bakljusen som ledstjärnor för mig och underlättar lite. I mina fantasier kan alla möjliga olyckor hända ute på vägarna. Det är skönt att komma fram ordentligt. Kramar och tack till alla som har mejlat, skrivit kommentarer och haft kontakt med mig på höstlovet. Jag har verkligen uppskattat det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.