Frågor, frågor!

Igår kom jag ett steg på väg. Det var skönt. Jag räknar varje steg som ett mål eller delmål. I september har jag tio såna delmål och mål att komma fram till. Det är en händelserik månad. Undrar vad jag kan säga den sista dagen i september? Har jag fått svar på alla frågor då? Har jag nått fram till något? Lyser min framtid som en Lyckans Stjärna på himlen då? Eller längtar jag vidare till oktober då mest kanske? Antagligen.

4 svar på ”Frågor, frågor!

 1. Heej – jag har lagt till en applikation som med en flagga visar vilket land den sidan jag är inne på kommer i från. Hur kommer det säg att när jag är inne o läser på din blogg, så får jag en liten dansk flagga nere i hörnet? Hur har du lyckats fixa till det?

  Frågande Anca….

 2. Tänk vad mycket som går att fixa och ordna med. Det visste jag inte att såna flaggor fanns. Och jag får en dansk flagga för att jag älskar Danmark då såklart! Tänk att din applikation kan känna av sånt!
  Nej, jag skojar bara… Jag har ett danskt webbhotell. Såklart!!!

 3. Jag läste nyss vad du skrev om att gå till tandläkaren och sedan vad du tror ska hända den 30 september.

  Dagen innan ska jag gå till tandläkaren och opereras…Har fått varbildning i överkäken ovanför en krona. Tala om ångest! Men jag försöker förtränga det så gott jag kan.

  Nu är det väl inte många dagar tills du far till ditt älskade Danmark i alla fall – utan tandvärk…

 4. Stackars dig! Usch! Vad är det inte, som tänder kan ställa till med… Bra att ha. Och ett helvete att ha.
  Tandvärk och ont kan komma när som helst. Finns inga garantier alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.