Ångestdämpning? Vad?

Vad är ångestdämpande då? Inte väntan på att komma till tandläkaren och borra upp en tand i alla fall. Tvärtom. Så vad kan dämpa ångesten då? Jag räknar bort seks direkt. Och jobbet med, för jag är hemma. Jag besparar min omgivning från att umgås med mig idag. Och jag måste stå ut med mig och allt som gör ont. Suck!
Kanske ska jag fortsätta att slänga gamla papper? Det måste ju vara jättebra. Släng, släng, Bort, bort! Och kanske en whiskey innan jag går? Vad säger tandläkaren om sånt? Jag ska ta magnecyl innan. Jag har hört att bedövningen tar bättre då. Fick tre sprutor sist och ändå gjorde det, milt uttryckt, XXX ont.
Jag har klarat det förr, jag kommer säkert överleva idag med. Men just det, att jag vet på ett ungefär vad som kommer hända, gör att jag inte vill gå. Jag skulle behöva bli buren dit. Men, det skulle se väldigt dumt ut i min ålder. Bäst att gå dit på egna ben, som vanligt, om än möjligen något vinglig…

Nå, ok, det är gjort. Men inte klart. Måste dit igen. Och äta penicillin.
Jag har inga hemligheter för världen. Det är snart dags att byta blad, göra annorlunda, prova andra sätt med hemsidan och bloggen. Vad vill jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.