Regniga söndag.

Ӂ, regniga dag. Aldrig mera kan Dana bli glad.
För hon har mist sin vän, hon är ensam igen, där hon går, denna regniga dag…”

lite omgjord text från gammal schlagerhit.

”Regn ute, regn inne, regn i hjärta, regn i sinne…”
omvänd soldikt

”Regn å regn å regn å regn, langar lötur skramblar… ”
ur färöisk barnvisa, ej rätt stavat

Utflykten inställd p g a regn.
Innesittardag istället. Ska se om jag får ordning på den stationära datorn. Den vill inte uppgradera word och det andra i officepaketet jag har. Kanske är datorn för gammal. Kanske är något trasigt i den. Kanske finns någon support att ringa, får ta reda på det.
Nej, den är bara att kasta. Bort, bort!
Jag ska hålla mig i mitt pysselrum idag mest. Lyssna på musik. Ordna lite. Låta tiden gå. Helt ok. Och igår vann Liverpool FC sin första match i Premier League. Bryr jag mig? Tja, det står ju Carlsberg på tröjorna. Absolut!
Om prick en månad vill jag åka till Danmark och öppna nya fönster och dörrar.

nej
Morgonsol 6 augusti i Norrland.

2 svar på ”Regniga söndag.

  1. Du får ursäkta, men jag sitter här och flinar lite smått åt allt det bedrövliga du skriver om.
    Jag känner igen mig själv i det då det är som värst.. då spär man hellre på det jobbiga, än att försöka få bort det!

    Men visst får man le åt eländet? 😛

  2. Äsch! Nu börjar det bli bättre, därför kan jag se det från det här hållet och driva med det lite. Absolut får du le åt det! Jag är vid gott mod, trots regnet. Se på morgonsolen från mitt hus i Norrland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.