Fan!

Vanliga ord hos mig den här sommaren: Ja för fan!
Omväxlande: Ja fy fan!
Och ibland uppgivet: Ja fan…
rönnenTja, det säger något om den svarta sidan av den här sommaren. Inte den ljusa, varma, sköna sommaren med härliga bad och långa sandstränder och danskan runtomkring, som också finns eller fanns eller mitt fina hus.
Nej, det här är en del av min arga sommar. Den som hjälper mig att såga ner döda rönngrenar. Som ger mig styrka att dra ner grenarna och stammarna ur trädet. Eller som håller mig energilös utan lust att göra något vettigt alls, fast jag vet att jag mår bättre om jag gör något. Fan-orden kommer när som helst ur munnen på mig. De bara finns i mig.
Saker omkring mig går sönder, precis som jag har gått sönder, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Datorns lock och ena gångjärn krasar sönder, datorns batteri bråkar, startmotorn på bilen vill inte alltid. I kroppen svullnar foten upp och gör ont, tänder går sönder, leder värker och hjärtat med. Jag tycker jag skulle må bättre med tiden, men nej, inte än. Jag är fortfarande trist och olycklig. Ja fy fan…

2 svar på ”Fan!

 1. Vad du låter pessimistisk!! Du ska ju snart få åka ner till Dk igen – det är väl toppenbäst!!!!???? Själv har jag det gott, ser dock fram emot den utlovade svalkan som ska komma till helgen, börjar så smått krevera på värmen….

  Annars har jag fått extrapass på jobbet, så när jag åker ner i sep så kan jag nog unna mig lite shopping. Kanske även den där danskboken som jag så ofta var och fingrade på på stakbogladen i Århus…. ;-P

  Hehehe….

  Upp med hakan o se till att planera in lite roligt inför hösten att se fram emot.

  Knus og klem,
  Ancan

 2. Ja ja ja… sa hon bara.
  Jag var hos tandläkaren idag. Han var riktigt rolig. Nu har jag så ont i kommande rotfyllda tanden. Vad hade jag på den franska nougaten att göra? Igen??? AAAAAAJJJJ! Fan! Fan! Fan! Och så är det fredag efter stängningstid hos tandis. Hjäääälp! Akuttandläkare hit! Nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.