Afsted!

Jag vet inte när jag skriver nästa gång. Jag har glömt inloggningskoden till mobila bredbandet. Kanske kommer fingrarna ihåg det med hjälp av kroppsminnet sen. Jag vet inte heller när jag kommer hem eller vilken vägar jag ska åka hem på. Bara första sträckan har jag bestämt.Jag åker hem över Själland. Jag kommer leta efter en strand på Odden, där jag kan sitta och begrunda livet och de sista tre veckorna här i Århus. Tänk att jag har klarat av att vara här! Själv. I grupp med andra. Äldst av alla. Inte för att åldern spelar roll, men vi har olika intressen och energier. Samarbetet har i alla fall flutit på bra, i stort sett med alla. Vi möts och vi skiljs. Jag har pratat danska då och då, med skiftande utfall. Jag har pluggat mycket och det ska bli skönt att vara ledig några veckor utan plikter och krav. Härligt!
Framtiden vet jag inte så mycket om. Den bara kommer av sig själv. Vad ska jag fylla den med? Lugn och ro! allra först.

2 svar på ”Afsted!

  1. Hej Dana,

    tak for sidst, det var hyggeligt at mà¸de dig. Det er en meget fin hjemmeside, du har! Jeg håber, du kommer godt hjem og rigtig meget held og lykke med bogen til efteråret.

    Venlig hilsen Lise (Charlottes danske ven 😉

  2. Tak ska du ha! Det var fint at möde dig med! Nu ska jeg hjem og laese korrektur på bogen.
    Venlig hilsen
    Dana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.