Dagen efter…

Vaknar upp med blygsel och lite skamkänsla över gårdagen. Ja ja, jag är inte mer än en människa, som ibland inte har så mycket stolthet i kroppen…
I en dröm i natt, kom så ett tema på vad som händer i mitt liv just nu: vi är två som håller på våra uppfattningar och möts inte i något samförstånd alls. Ingen av oss rubbar på sin åsikt och vi pratar inte med varandra.
(Drömmen: En pappa vill ha in sin son, som till hösten blir en sexåring, på barnstugan en halvtimme om dagen under våren, inte mer. Jag säger nej helt först och säger sedan tre timmar om dagen, annars är det ingen idé att ens tänka på det och pappan vägrar blankt att gå med på det. Inget förhandlingsutrymme finns. Ingen flyttar sig.)
Det är fantastiskt vad en dröm kan berätta för en. I alla fall i en tolkning. Det finns säkert flera.

Annars är det som det är med allt. Och inga fantastiska nyheter om något. Bara att jag gått upp ytterligare ett sommarkilo och packar och åker hem idag. Huset är klart för att ta emot gäster. Det blir säkert fint för dem att bo här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.