Semestertider!

Alltså va… sista dagen före semestern har äntligen kommit! Skön känsla. Ett par möten kvar bara och sedan städa lite i mitt rum. Ingen flyttning i år. Å, vad effektivt jag kan börja jobba till hösten då! Ha ha… jag tror´t när jag ser´t. Just nu är jag bara tom i skallen med skoljobb.
Semester… Jag går på två olika ben, det ena vill bara ta det lugnt och lyssnar inte längre. Det andra har saker kvar att göra och behöver koncentrera sig på det.
Jag har viktiga saker att göra. Packa och resa. Söta kisse och jag, ska äntligen upp till Norrland imorgon fredag, och vara i hus och trädgård där. Bara göra lagom lite. Får se om inspirationen kommer över mig någonting, i händerna eller i huvudet. Det vore ju fint att få trappan slipad och målad. Eller väggskivorna uppspikade i hallen. Takpappen lagad där med och målad. Hatthyllan uppsatt. Ett upphöjt golv byggt i ett gästrum. Eller dikter översatta. Och danskaläxorna lästa. Eller trädgården rensad och fin…
Ja, eller så gör jag inget särskilt. Det kan jag också unna mig tid till.

Och så vore det fint att inte bli helt bortglömd där. Kanske kommer någon förbi och vill hjälpa till att bygga eller kanske bara äta lunch eller övernatta. Eller ringer. Eller skypar. Eller mejlar. Eller skriver kommentarer i bloggen. Allt är välkommet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.