Snart ledig, snart…

Hemma. Blåsdag. Varm dag med. Snart ledig. Två arbetsdagar kvar högst.
Skönt. Orkar inte mycket. Rätt nöjd ändå.
Micke är hemma, utom just nu då. Han diskar inte, men hjälper mig med annat.
Kattvakterna är klara. Tack allrakäraste astridvännen och kattvännen!
Jag vet inte om du kan förstå vad det betyder för mig att kisse får bo hos dig under min första danmarksvecka!!! Det betyder att jag kan vara helt trygg i vetskap om att han har det bra hela tiden jag är borta. Ni fantastiska underbara vackra, alla tre.
Nu kan jag gå framtiden till mötes med en stor del tillförsikt och glädje.
En annan del av mig ser fram mot höstkursen redan nu, innan sommaren ens har börjat.
Bara ett moln, min längtans fjäril, finns på min himmel. Varför blev det så dumt alltihop? Tja, såna är vi människor. Inte alls kloka och balanserade och genomtänkta alltid. Bara emellanåt. Jag är glad för att ha såna goda stunder ibland i alla fall. Jag är inte galen jämt, om nu nån trodde det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.