Fotbollsdag! Igen!

Liverpool Idag blir det fotboll, Arsenal-Liverpool. Jag har aldrig förr brytt mig om sånt. Nu gör jag.
Antalet fotbollsmatcher jag har sett, går fortfarande att räkna på ena handens fingrar: Finalen i VM för ett par år sedan mellan Italien-Frankrike, Danmark-Sverige-matchen med skandalen, Arsenal-Liverpool i onsdags som slutade 1-1. Möjligen en till som jag inte minns just nu.
Jag förstår att det är massor av ligor på gång, jag vet att Gerard och Torres är superbra, att Manchester U, leder och Arsenal är trea och Liverpool fyra i en serie. Att det blir final i Moskva i Champions League.
Det är kul att prata fotboll i skolan, en elev jag har, kan allt värt att veta. En arbetskamrat åker till England för att se matcher. Vi håller alla tre på olika lag i toppen av engelska lag. Jag har blivit uppmärksammad på ett lag med danmarksanknytning: Liverpool FC. De är sponsrade av Carlsberg. Jag dricker inte öl, men det gör väl inget. Heja Liverpool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.