Sakta.

Det är ingen bra dag idag. Solen skiner inte heller. Jag har ont och mår illa. Jag har mycket att göra med alla viktiga papper som ska skickas in till olika ställen. Och så finns omvärlden där med sina gamla trista mönster. Jag faller lätt tillbaka i mina gamla trista mönster då, för de har jag inte gjort upp med. Ok, jag är medveten om dem. Första steget.
Nå, ta små steg i taget igen då. Vakna. Gå upp. Äta. Göra något, om än sakta.

2 svar på ”Sakta.

  1. Trist og tröt i början av april? Fortvivla inte. Husk: Du är en överlevare – som din rose Flora DANAca! Ingenting förändras av sej själv (citat av Hoola Bandoola Band) Men du är på väg. Välja bara göra lite! ”Fortvivla inte systrar, fast vägen verkar lång”

  2. Å vad du är rar och tack Kire, för att du tror på mig. Precis vad jag behöver höra idag, när vägen känns så oändligt lång att gå. Rosen Flora Danica, dog till sist. Sen planterade jag en härdigare ros, Lykkefund. Jag är tålig, jag vet, men alla rosor behöver skötas om, också jag. Var hittar jag en annan dansk trädgårdsmästare tro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.