Några bilder.

temperaturen idag Det är jättefint att känna kylan och vara i solen ute. Då blir det också varmt att komma in igen. Jag har precis pratat lite på skype med min bror i Australien. Fantastiskt med tekniken är det! Och fantastiskt med det här huset. Jag har el, värme, mat, tv, varmvatten, dator och uppkoppling, whiskey, dansk choklad, en bok att läsa. Det som möjligen fattas är mer earlgrey-te och gin.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
isblommor På källarfönstret ute syns vackra isblommor på fönstret. Det linoljemålade kittet har spruckit upp och passar ihop med frosten.
*
*
*
*
*
*
*
*

Min skugga. *
*
*
*
*
*
*
Och här är ett självporträtt. Min skugga, mellan stenen och rosen Aà¯cha.
*
*
*
*
*
*
Jag vet inte hur jag ska göra för att få mellanrummen fyllda mellan bilderna, utan att lägga stjärnor för varje rad. Hm… ja ja, det går ju det här med. Lite pyssligt bara…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.