Danmarksplanerna fortskrider…

Idag fick jag svar från Danmark att det inte gick att gå på studiebesök där jag hade tänkt nästa vecka, för de har, liksom jag, en lovvecka. Jag ger inte upp, utan mejlar till Roskilde kommun också. De jobbar och möjligen kan jag få napp där istället. Jag ska till deras kontor på måndag eftermiddag. Det vore himla trevligt att få träffa en dansk talpedagogkollega ute på fältet.
Jag ska bo på vandrarhemmet i Roskilde och centralt i Köpenhamn. Kanske kan jag gå och bada på DGI-byens simhall med. Glyptoteket ligger precis bredvid på vägen emellan. Det kan jag tänka mig att se igen. Och så åker jag till Arken och tittar på Skagenmålerierna. Kommer jag hinna åka till Louisiana med?
Två lunchträffar har jag inplanerade. Å, det ska bli både kul och spännande alltihop. Och undrar om jag kommer kunna sova ihop med andra okända på natten? Kanske de blir mest störda av mig, för jag kan snarka rätt så bra. På lördag klipper jag håret och växlar lite stålars. Och så tvätta och packa. Allt måste vara klart på söndag kväll. Ska upp tidigt på måndag morgon, kl 04.00. Snark!

3 svar på ”Danmarksplanerna fortskrider…

  1. Hej – Mange tak for din kommentar. Dejlig at lytte til din indspilning af danske Anne Linnet. Jeg har kendt Bjà¸rn A siden Hoola Bandoola Band.
    Hvordan fandt du frem til min blog? Det er en fin blog, som du har.
    Venlig hilsen Kire S Dam

  2. Tusind! tak for de ord. Jeg fandt din blog gennem overskrift.dk. Måske har du mödt min söster. Hon spillede i Södra Bergens Balalajkor sammen med Hoola Bandoola Band på den tidspunkt. På gensyn! http://kire.smartlog.dk/
    Venlig hilsen
    Dana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.