Snart dags att skriva till blogstafetten.

Alldeles snart är det min tur att skriva till blogstafetten. Jag ska ta över pinnen från Sadsmiles (b)loggbok. Själva skrivandet är jag inte ett dugg orolig för. Kanske skulle jag vara det, fast jag är inte det. Min värsta mardröm är däremot att jag måste komma på något ämne till nästa bloggare på listan. Jag är så hopplöst fantasilös och tror inte ett dugg på mig själv att komma på något. Jag tycker att alla andra, utom jag själv, kan komma på så himla smarta ämnen. Förra gången var jag sist på listan och slapp tänka ut något, det var väldigt skönt att slippa ha den pressen.
Så är det någon som har en idé får ni gärna mejla mig. Jag tar tacksamt emot förslag till ämne.

2 svar på ”Snart dags att skriva till blogstafetten.

  1. Jag blir ju nyfiken på NÄR Karin blev troende, vad det var som gjorde att hon blev aktiv kristen helt enkelt… det skulle jag fråga i alla fall…(;-)

    Allt gott!

  2. Tack så mycket för förslaget. Jag är också nyfiken på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.