Tacksamhetens kväll.

Tulpantack. TUSEN TACK underbara och kära arbetskamrater som ordnade en personalmiddag efter arbetet idag, med god mat, kakor och överraskande lek som öppnar för samtal lång tid framöver antagligen.
TACK SJ, som skickar mina tågbiljetter med posten och som jag kan avboka 7 dagar före avresan utifall att jag skulle ångra att jag åker ensam och utan större planer, bara med en diffus längtan. Har hittills bara bestämt en sak, att äta lunch med en svensk i Köpenhamn, precis när jag kommer fram.
TACK Språktidningen, för att ni skickar ett extra nummer till mig, fast jag inte har betalat för det. Den ska jag läsa på bussen till och från jobbet här framöver.
TACK kisse, som vill vara här med mig, när jag kommer hem. Goskisse, vad skulle jag göra utan dig?
Tack för idag.

2 svar på ”Tacksamhetens kväll.

  1. Jag tittade in hos dig av en slump. Tyckte det var mycket intressant läsning. Jag är pensionerad speciallärare så vi har väl en del gemensamt. Lycka till med dina kärleksdikter. Verkar spännande tycker jag.

  2. Är det en slump eller finns det en mening ibland med sånt? Tack för lyckönskan. Kom tillbaka och heja på mig igen! Vi har säkert en del gemensamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.