Vikten neråt?

Alltså va…
En gång är ingen gång.
Två gånger… ja då kan man undra…
Tre gånger… då är det så antagligen.

För tre dagar sedan vägde jag 75 kilo. Sist jag var i den viktklassen var hösten 1999. Och nu hände det igen. Det var liksom förväntat. Inte önskat. En trist konsekvens kopplad till en obehaglig känsla. Jag är verkligen tjock nu. Magen står ut som en ballong. Mina kläder passar inte längre. Jag får halsbränna ofta. Jag tröstäter och dricker gin.

I förrgår visade vågen 74,8.
Igår 74,6. Och idag 74,4 kg.
Det måste vara promenaderna till och från jobbet som gör det. Och det är ju så det heter: GÅ ner i vikt!
Kanske är det bara tillfälligheter. I morgon är det kanske som vanligt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.