En idé att göra något med eller inte.

Nu är det fredag. Äntligen, sa jag väl i mitt gamla gladare liv. Nu är det med en suck jag kommer hem oftast. Så skiftande kan livet vara.
Den här helgen är helt tom än så länge. Jag har inga planer alls. Inga läxor att göra. Har ingen lust med något. Vill dra täcket över huvudet bara. Ute är det mörkt och grått, som i mitt hjärta. Jag har en bild i huvudet som inte vill försvinna. Kanske skulle jag ta fram papper och målarfärger och se vad som kommer ut av den bilden. Det var i alla fall en idé jag fick på väg hem i grådisrusket. Tja, varför inte, det kan ju inte bli mer än en konstig bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.