Anne Linnet: Akvarium.

Jag har faktiskt inte skrivit om Anne Linnets senaste cd när jag tänker efter. Den gavs ut i oktober och jag har lyssnat på den i stort sett oavbrutet ända fram till jullovet. Däremot har jag inte lärt mig texterna som jag brukar. Istället får musiken bara flöda och det som går in, går in. Jag tycker om stämningarna och musiken. Sånger som direkt berör mig är såklart ”Jeg ka´ ik´ sig´ nej til dig”, ”Solen og månen” och ”Fodspor”.
I ”Solen og månen” spelar Holger Laumann saxofon och jag tycker mycket om den för saxofonens skull. Det är också den text som griper mig mest.
Undrar varför inte Anne Linnet förstår att hon och jag skulle kunna hitta något att jobba ihop med? Hon har ju ändå fått chansen. Jag är väl inte bara en i mängden som gillar hennes musik? Jaså, är jag det? Jaså…

Idag hittade jag en intervju med Anne Linnet från danska radions P2.
De pratar lugnt och stilla där och jag tror inte att den är så svår att förstå för vanliga svenska Anne Linnetintresserade. Det är fint att höra om hur hennes låtar kommer till. Jag känner igen mig i det. Dessutom spelas några låtar från Akvarium.

Sök mer om sånt jag skrivit om Anne Linnet i sökrutan till höger.

2 svar på ”Anne Linnet: Akvarium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.