En ny bloggdag. Igen.

En blogg, det progressiva usa skriver om vad bloggar kan ha för plats i framtiden. Och om hur facebook öppnar nya världar för folk nu och att bloggarnas innehåll förändras.
Det är precis sånt som jag ligger och funderar på här i sängen. Jag vill inte gå upp. Jag vet inte vad jag ska börja året med. Ska jag förändra mig? Göra annat? Vad vill jag skriva om? Något nytt? Eller inte? Jag har tittat tillbaka i tiden och tycker jag skrivit det mesta om mig. Kommer jag bli intresserad av facebook? Tror inte det. Kommer jag sluta blogga? Inte idag i alla fall.
Däremot skulle jag för en gångs skull kunna tänka mig att gå ner till video/filmaffären, eller vad det heter, och hyra en film. Det var flera år sedan sist. Jag hörde talas om en dansk film som skulle vara bra. Kanske finns den där. Då har jag en anledning att gå upp med. Måste ändå duscha. Och diska. Och äta. Slänga sopor. Dammsuga lite. Rota i källaren efter hyllstänger till väggen i pysselrummet så jag kan få skivspelaren på plats där. Längtar efter att lyssna på mina lp-skivor igen. Har köpt en röd huvatröja på rea igår. Den kan jag ha på mig. Planer, planer… Gå upp eller ligga kvar i sängen? Hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.