Trött eller inte, det är frågan…

Ikväll har jag en Anne Linnetkväll. Jag lyssnar och sjunger och tittar i texterna för att lära mig dem. Jag vet inte varför, men så många av hennes sånger går in i hjärtat på mig.
Jag gör allt för att slippa göra något nyttigt med. Inga danskaläxor blir gjorda, inget större med jobbet, inga mejl, ingen tv, ingen städning och diskning. Allt det får stå och vara. Men visst är blicken fixerad vid datorn, utifall att något skulle hända eller nåt. Kontroll. Beroende. Sällskap.
Jag har förresten visst gjort andra saker idag: handlat julskinkan, skrivit julkort, lagat middag, käkat kakor och godis, varit trött.
Frågan är om jag är trött nu? Jag tror att jag får svårt att sova ikväll igen. Jag är som nattvakten som ska vaka i natten och det vore ju skönt att hellre släppa taget om dagen. Blunda. Sova. Drömma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.