En dag kvar till lovet! Hurra!

En enda dag kvar i skolan är kvar nu och sen är jag fri att göra vad jag vill i massor av dagar!
Jag har jobbat hela dagen utan raster och det är ju dumt, men jag ville bli klar med alla rapporter till föräldrarna, innan jag gick hem.
Det har varit en snurrig höst återigen. För tredje hösten i rad har jag flyttat in på ett nytt ställe. Och det tar tid att komma i ordning och den här hösten hade jag ju inget rum att flytta in i heller. Sen tog det lång tid innan jag fick en dräglig datortillvaro och innan dess skrev jag anteckningar i flykten mest. En elevs göranden har jag slängt av misstag. Det var verkligen dumt! Och så kan det gå! Nu får vi alla lita på att jag gjort något bra ändå då.
Julkorten är lagda på postlådan och typiskt nog så får jag ett kort då, från en som jag inte har skickat till! Jag ska se om jag betvinga mig att inte skicka ett tillbaka just nu. Jag vill unna mig att få en julhälsning från någon, utan att känna mig skyldig för det. Jag vet att jag ger annat andra gånger.
Roligt har det varit i skolan på adventssamlingarna den här veckan. Jag har givit mitt bidrag på ett sätt som passar mig: att sjunga julsånger med barnen. Jag sitter där på en låg pall med min gitarr och har roligt med att sjunga Mössens julafton, Önskevisa och tomtesånger i min tomtemössa. Det är lite av Danas julshow då. Fint av mina arbetskamrater att ge mig det utrymmet! Å, vad jag gillar dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.