Bra saker!

I kväll kommer Micke, i kväll kommer Micke. Hurra, hurra, hurra!
Jag har sovit ända till halv tio.
Jag har gått en lång promenad, en hel timme i skogen, med en nygammal bekant.
Jag har klippt håret så jag ser lite bättre ut.
Jag har fixat med en väns hemsida och lär mig själv något på köpet i bästa fall.
Jag har diskat och tvättat.

Oj oj oj vilken aktivitet som plötsligt utbrutit här! Hormonerna har äntligen snurrat klart för den här gången och jag kan förhoppningsvis se framåt igen och känna mig lite gladare med kanske. Uppskatta det jag har, istället för att gråta över den jag saknar.

Och i kväll kommer Micke hem igen! Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.