Nytt!

Nu håller Folmer Blume Leide på att starta en hemsida om sufism och mystik i Danmark. Vi har samarbetat lite under hösten med att översätta några av hans tolkningar av Rumis dikter till svenska. Det är ett inspirerande projekt som jag är mycket glad för, danskspråkstokig som jag är.
Jag blir påmind om vad jobbigt det var att starta min egen hemsida, fylla den med allt möjligt, att lära sig lägga in text och bilder och göra den så bra som möjligt. Jag ville ha den klar direkt. Och det blev den ju inte. Sånt här växer fram steg för steg. Och sen tillkommer jobbet att sköta om den. Suck! Nu är jag inte alls lika snabb eller motiverad. Allt går i perioder numera med det mesta.
Spännande är det i alla fall, att följa en ny hemsidas första steg ut i internetdjungeln.
Tillykke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.