Det jag inte har i huvet får jag ha i be… hjulen?

Jag slutar sent på måndagar. Just den här måndagen tog jag på mig jackan och gick ut en sväng strax innan jag skulle hem. Sen kände jag att bilnyckeln låg i fickan och tog mitt pick och pack och åkte hem.
Väl hemma på parkeringen upptäcker jag att min lilla väska med dörrnycklarna hem ligger kvar i klädskåpet i skolan. Suck! Så det var bara att åka tillbaka på mörk landsväg 18 km dit. Så tog det ett tag att komma in pga min ovana med larmet. Tack vare en snäll städare kunde jag komma in efter en kvart. Och sen köra hem igen 18 km.
Tur att jag gillar att köra i mörker! Tur att jag har bil och slapp åka med bussen och gå en bra bit. Tur att jag inte var helt slut, jag kunde orka med detta idag.
Otur att jag frångick min vanliga åka-hem-rutin. Hade bilnyckeln legat i väskan, så hade jag inte kunnat åka ifrån nycklarna. Otur att jag inte vågade chansa på att larma av själv.
Har jag tur, somnar jag snart. Har jag otur, ligger jag vaken halva natten.

2 svar på ”Det jag inte har i huvet får jag ha i be… hjulen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.