Städa i bokhyllorna!

Jag har kommit över en puckel nu och jag känner mig lite bättre. Tanden håller sig tystare idag med. Det frigör energi och jag har börjat läsa den andra danskaläxan och förstår lite bättre än när jag läste novellen första gången. Fast konstig är den i alla fall, ”Duo” av Villy Sà¸rensen.
Och så håller jag plötsligt på att sortera böcker i bokhyllan i sovrummet. Det är dammigt med. Allt har stått som på gamla tiden i huset och nu har jag andra behov. Bort med gammalt, in med nytt. Ordning. Renare. Friare. Jag hittar gamla anteckningar, som jag ler åt nu. Det blir en dominoeffekt av min städning, sen får jag städa i bokhyllorna i gästrummet med. Böckerna på golvet ska in på hyllorna där. Ordning och reda ska det bli där med.
Strax ska jag iväg och hälsa på en vän. Vi ska käka nåt ihop. Men lördagskvällen är jag hemma och tar det lugnt igen. Jag är inte riktigt kry än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.