Förbaskat ont! och en just nu-lista!

Vad är det med mitt liv just nu egentligen? Nu har jag fått världens tandvärk. Något hände när jag tuggade tuggummi idag. AJ! vad ont det gjorde och gör. Mera smärtstillande behövs nu. Har en tand spruckit eller vad? Jag vet att jag biter ihop tänderna på natten. Då kan sånt hända. Usch! Det är inte roligt att vara jag just nu. Ont här, ont där och där och där och där.
Jag hade just kommit på en fyra-sjuårsplan för ekonomin och var så glad för den, så händer det här. Typiskt! Jag vill inte ha dyra tandläkarräkningar och batteriinköp som spräcker ekonomin igen och igen. Och det finns inga garantier för något. Nu har det bara varit elände ett tag. Jo, lite bra med, i rättvisans namn. Det är lättare att leva med bra saker som händer helt klart. Nu först ska jag gråta och vara ledsen ett tag. Sen vara arg om jag känner för det! Efteråt kan jag kanske se mer på det som är bra.

Tröst just nu: att ha hittat tillbaka till polisserien N Y P D Blue på kanal 6.
Dröm just nu: att ha råd att åka till Danmark inom några månader.
Planerar just nu: att fira min födelsedag ihop med de som vill komma. (så, nu är det officiellt tillkännagivet!)
Hoppas just nu: att vinna på Lotto i morgon kväll.
Sjunger just nu: bara klagosånger
Älskar just nu och alltid: mina barn.
Saknar just nu: The One And Only.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.