Jag vill vinna en miljon!

Jag är hemma. Har ont. Har pengaångest med nu igen. Batteriet till bärbara datorn gav upp igår och det är bara att beställa ett nytt. Kostar massor av pengar. Inte kul! Det är roligare att ha tillräckligt med pengar till allt som behövs. Jag lyssnar på Dr Phil som säger att man inte löser ekonomiska problem med pengar. Jag nickar och håller med.
Och så i bakhuvudet tänker jag att jag kanske skulle börja spela på lotto igen eller nåt. Att vinna nån miljon så där, skulle inte vara så dumt! Då skulle jag kunna betala av mina skulder och ha råd att gå gestaltutbildningen! Kanske byta bil med. Det vore ju fint! Då skulle alla ekonomiska problem vara borta. Dr Phil, släng dig i väggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.