Hungrig och törstig… och hemma!

Hungrig och törstig är jag nu hemma från jobbet. Jag har duschat och bytt om till hemmakläder och vill inte gå ut, i alla fall inte idag. Måste ut i morgon en sväng för att köpa ett pris till en pristävling jag utlyste i skolan, bland mina arbetskamrater. Annars vill jag helst bara vara hemma och boa, göra danskaläxorna, städa upp, se på inspelade videoband och helst bara gå mellan säng och soffa. Ok då, jag ska sy gardiner med till skolan. Och planera nästa veckas arbete. Och laga middag till gäster på söndag. Sen får jag se om jag gör något annat. Det blir som det blir. Spontan inspiration är välkommen hit. Då kan vad som helst ske. Inte gå helt efter planerna bara, även om jag tycker det är skönt att ha något att sysselsätta mig med, något slags plan för helgtillvaron.
Hungrig… törstig… lunch… hm… vad har jag nu hemma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.