Söndagsbekymmer?

Tyst lilla kisse, väck inte huset med ditt jamande är du söt. Klockan är bara över tio och vi har sovmorgon idag, min dotter och jag! Kunde grannarna vara lite tysta med kanske? Sluta prata nu! Stäng av radion eller vad det nu är som låter!
Tur att det är söndag och ledig dag. Jag är mer förkyld nu, snuvig och med rinnande ögon. Kan inte hälsa på någon. Får vara hemma och vila. Det är ju jättebra. Utan krav. Tack för det.
Kan jag orka mig upp och rota runt på stora skrivbordet i mitt pysselrum? Där ligger saker huller om buller sedan jag kom hem från landet. Jag kanske kan koppla in studion igen. Eller ska jag göra något litet i badrummet? Spackla, måla, fuktspärra, dela kakel, kakla, foga. Nej alldeles för mycket. Pust och stön! Vad är vila egentligen?
Danskaläxorna gjorda i stort sett. Bra! Fröken skrev ”Udmærket!!” på den lättare uppgiften. Kul med svar tillbaka! Danskan bekymrar mig inte alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.