Något om Spanarna och feedback.

Jag hade sovmorgon idag, ända till 06.45. Vad är det med mig som inte sover längre på morgonen? Är det vanemänniskan i mig som vill ha varje dag i stort sett lika eller är det med min stigande ålder jag vaknar tidigt?
Att jag vaknar tidigt betyder inte att jag går upp pigg som en mört och klär på mig och tar en morgonpromenad före frukosten. Nej, dit är det en lång bit kvar. Nej, jag läser, skriver, lyssnar på podradio, ser på tv och det tar mig flera timmar att komma igång en ledig dag.
Och så är jag förkyld. Bra att det är helg då. Jag har inte råd att vara sjuk igen.
Jag lyssnade på gårdagens upplaga av Spanarna i morse. Per Naroskin sa att han skulle tala s-a-k-t-a-r-e! Lyssnare hade klagat på honom. Jag var en av dem. Och det var fint att höra att budskapet gått fram och faktiskt kunde jag nu med nöje både höra och uppfatta innehållet i hans spaning om närvaro. Så har denna feedback gått ett varv runt. Jag ska nog mejla och tacka för det. Jag uppskattar att bli lyssnad på. Och att få ett ärligt svar tillbaka, utan angrepp och försvar. Det är jag inte riktigt van vid, märker jag. Jag vill ha mer av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.