Packa matsäck! Och lite? till.

Idag har jag cyklat bort till ett bageri, jag aldrig tidigare besökt. Där köpte jag tre piroger att ha till matsäcken till i morgon. Jag ska till Birka på utflykt med skolan. En ostpirog har redan funnit sin väg ner i magen. Mums! Hoppas de andra smakar lika gott i morgon. Så ska väl en matsäck vara, frestande god. Sen vet jag inte vad mer jag ska ta. Frukt och dricka kanske räcker.
Och så ska danskapärmen och en bok med. Jag har min första föreläsning i morgon kväll. Hoppas jag orkar vara vaken. Varje dag den här veckan har jag somnat på soffan.
Och så ta med lite musik att hygge mig med på pendeltåget på hemvägen. Vad mer behöver jag? Hm.. handskar? öronvärmare? vindtät jacka? fleecetröja?
Jag packar oftast alldeles för mycket och för tungt. Som bagaget i livet då, som kan vara lika hindrande för att komma vidare. Jag vågar liksom inte resa med för lätt bagage. Nå, bäst att packa klart nu, så att jag kan gå till sängs sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.