Alla mina dagar – alla mina projekt!

Å, kära nån, vad trött jag är på kvällarna nu. Jag orkar ingenting. Det märks att jobbet har börjat minsann. All min kraft går åt dit.
Jag har planer varje dag, en ambition att göra något litet hemma och sen går det som det går… jag somnar på soffan. Eller orkar bara se på tv. Inte ens min tantblaska orkar jag läsa i. Böckerna, alla roliga böcker jag har skaffat den sista tiden, tornar upp sig i en oläst hög. Mitt ena projekt har både börjat ta sig och nu lagt sig till vila igen. Projektet med att läsa danska – språk och kultur, börjar på torsdag. Då gäller det att orka! Det ska bli så spännande!
Mitt sång- och musikprojekt är i vila ännu. Jag måste börja städa i mitt pysselrum innan jag kan packa upp studion igen. Och jag behöver hitta en riktig studio med riktiga musiker, det tror jag blir nästa steg. Mitt diktprojekt är planerat att starta till våren. Ett annat diktprojekt kommer snart igång här. Projektet att kakla klart i badrummet går sakta framåt. Då gäller det att starta motorn bara. Var är startnyckeln? Promenader har jag börjat ta. Vikten går i alla fall inte uppåt nu. Lära mig att använda webkameran och prata med Mike ska väl inte vara så svårt. Ja, vad mer? Spara pengar. Vinna en miljon. Det vore ju himla fint!
Och så gäller det att genomföra projekten. Bara att prata om dem räcker inte! Suck! Nä, nu väntar soffan på mig. Ska se klart en deckare med! Och sen planera morgondagen i skolan. Hej svejs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.