Tillbaka i stan…

… och till körning på trefilig motorled. Dumskallarna är kvar, ingen förändring, de ligger kvar som bromsklossar i mittenfilen och gör att fartdårarna kör om både till höger (som är olagligt på mer än 70-sträcka) och till vänster, eller får flytta sig från ytterfil till innerfil för omkörning. Ja, jag är en fartdåre, helt klart.
Och så är jag tillbaka till att höra på störande grannars festande. Jag känner en jävla stress att höra deras musik och skrålande! Å, vad jag saknar lugnet på landet! Hur ska jag stå ut???
Och så kommer jag hem till min inneboende, som inte har slängt den öppnade burken med kattmaten jag glömde att ta med, för 52 dagar sedan. Som inte har diskat kattskålarna. Som inte har… ja, listan kan göras längre… Som tur är blir det gjort idag och imorgon.
Kan bara grannarna sluta festa så högljutt med vore det bra, så kan jag få lugn och ro att sova nu, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.