Flyttningsdag.

Snyft! Jag ska åka hem idag. Å, så tråkigt! Jag ville ha minst en veckas längre lov.
Jag har inte orkat och hunnit med att spela in på studion. Det är jättetråkigt. Tur att jag kan göra det hemma sen då. Jag har skrivit upp på maskeringstejp var de olika sladdarna ska in någonstans. Sånt glömmer jag direkt annars.
Jag har aldrig lärt mig att resa med lätt bagage heller, trots att jag tillhörde tågluffargenerationen. Redan då bar jag många kilon på ryggen. Jag har många och tunga saker att släpa på. Tur att jag har bilen i alla fall. Och hoppas jag får hjälp att bära när jag kommer hem.
Torkar gräset upp så jag kan klippa gräset innan jag far månne? Jag kan ta det riktigt lugnt, behöver inte stressa för att komma iväg. Har ingen tid att passa. Skönt. Bilen ska fyllas. Vattnet ska tömmas och frysen stängas av. Kisse ska in i sin bur. Både in i transportburen och lägenhetsburen. Stackars honom. Han anar ingenting än. Kanske sen.
Vardagen kommer sen direkt över mig på måndag. Det är inget svårt. Det är bara att se till att komma iväg till jobbet. Det kan ju också vara spännande.
Nu är nu. Lördag. Packa. Städa. Plocka blommor. Plocka vinbär. Flytta.
Hem till dansk tv. Min inneboende. Bredband. Vardag. Höstplaner. Danskastudier. Vänner. Det finns nog bra saker att komma hem till med, upptäcker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.