Planering.

Skönt att vara ledig på eftermiddagen idag och bara ha mig själv att tänka på. Behöver kurera mig från förkylningen och har sovit gott i ett par timmar mitt på dagen, vilken lyx!
Tankar och planer snurrar i huvudet och då är det bara att få ordning på allt och skriva mina listor. En för min kära storasysters sextionde födelsedag i helgen. En för allt jag behöver handla. En för måndagens födelsedag. Och inte nog med det: en lista för att få överblick över stambytet, vad som ingår i den och vad som blir tillval. Snart blir det ännu ett möte, för att få till en offert med alla kostnader, svart på vitt. Hela tiden tillkommer något. Det blir ett dyrt kalas. Och skönt att få det gjort, efteråt.
Och så de eviga tre: disken, tvätten, städningen.
Allt ordnar sig. Först planera. Sedan vara i det hela. Sedan minnas allt i ett rosenskimmer. Det blir bra det!
Under tiden jag skriver, spelar Simon & Garfunkel. Jag kan lyssna på sångerna om och om igen. De talar till mig. Bridge over troubled water till exempel. Här är den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.