Färdigt? Ja, i stort sett!

Igår regnade det inte, trots mörka hotande moln och åska på avstånd.
Idag målar jag direkt före frukost och hoppas det blir likadant väder som igår och ber om en regnfri dag till. Jag märker att jag glömt bort att måla vid köksfönstret, nere till vänster. Köksfönstren är inte renoverade alls och i stort behov av omsorg. Jag har inte haft ork eller plats att ta hand om dem bara.
Tänk, jag är i stort sett klar.
Klar? Jag måste smaka på ordet lite. Gråten sitter lite i halsen med. Vad har jag egentligen gjort i sommar? Fattar jag det? Målat dag ut och dag in. Genomfört ett av de största, mest krävande projekten i detta hus under min tid här. Ensamstående, halvgalen kvinna kan alltså kanalisera sin galenskap på det här viset… hm… javisst! Bra att veta!
Ja, ja, lite är kvar. Få dit fönstren i sovrum och vardagsrum. Har de torkat klart? Att sätta på nya fönsterhakar är mitt jobb med.
Hantverkaren sätter dit fönsterbleck överallt. Ta ner byggnadsställningen. Imorgon kanske.

Huset idag 30 juli 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.