Censurerad!

Jag har blivit censurerad, min kommentar blev icke godkänd, för första gången har detta hänt mig i en fotoblogg. Min kommentar var ungefär: Men ser hon inte lite mager ut?
Jag tycker inte att det var en dum kommentar, den kunde ju ha fått ett svar om inte annat.
Förr såg jag inte sånt. Jag sa till en klasskamrat för länge sedan att hon var så himla snygg och smal. Sen fick jag veta att hon var anorektiker. Då skämdes jag över att jag inte sett det. Jag hade väl själv då ett smalideal som jag faktiskt inte har idag.
Ja ha, jag har blivit censurerad. Vilken makt några ord kan ha. Det är tänkvärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.