Söndagslängtan.

Idag har jag ingen brådska med något. Åskan i periferin drog vidare och det blåser bara. Inget regn än. Ingen målning ute heller.
Småpysslar med ett och annat. Jag är en händig kvinna helt klart. Hackar ut för nya fönsterhakar i karmen i sovrummet med hammare och stämjärn. Tar loss bygellåset på garaget som är felmonterat. Laddar skruvdragaren. Jag kan tacka min exman för mycket, han står som en rollmodell för mig, när jag ska göra vissa arbeten.
Tar bort spikar ur fönsterlisterna, skrapar och slipar dem. De ska lackmålas och spikas upp igen. Tvättar och diskar. Läser Harry P och ser på tv. Bakar scones. Saknar någon att baka till. Längtar efter honom och kärleken och pratet. Olycklig kärlek är så … ensam, tar sån tid och är just olycklig.
Det är en lång dag med många timmar att fördriva, jag vaknade ju redan halv tre i natt och har sovit i perioder fram till nio. Jag tror att dagen går fortare om jag är sysselsatt. Skönt med små projekt som tar slut fort. Jag är glad att jag har energi att göra av med. Jag är för pigg för att sova bort dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.